Exclusiv! Noua putere vrea şef nou la Poliţie. Vezi cine va prelua conducerea!

ijp BotosaniNoua putere politică intenţionează să schimbe, în cel mai scurt timp, conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Botoşani. Ministrul de Interne, Ioan Rus, are deja pe masă ordinul de înlocuire a comisarului şef Viorel Şerbănoiu. Acestuia i se reproşează, în principal, faptul că este finul de cununie al primarului Cătălin Flutur, care este şi preşedinte al Mişcării pentru Botoşani, dar şi principalul oponent al Uniunii Social Liberale (USL).

Surse din USL susţin că înlocuirea urmează să aibă loc în câteva zile, cel susţinut pentru şefia Poliţiei fiind actualul inspector şef adjunct Cristian Cucoreanu.

Viorel Serbanoiu- Cristian CucoreanuDeclaraţiile reprezentanţilor USL sunt susţinute de schimbările la nivelul conducerii Poliţiei din Suceava. În judeţul vecin, fostul inspector şef Nicuşor Todiruţ a fost schimbat cu Marcian Colman.

De altfel, şi poziţiile publice din ultima perioadă ale liderilor USL întăresc dorinţa acestora de schimbare la nivelul Poliţiei. Atât senatorul Gheorghe Marcu, cât şi secretarul executiv Gheorghe Vâzdoadă, din partea PSD, cât şi deputatul Florin Ţurcanu din partea PNL au reclamat public activitatea poliţiei în perioada electorală.

2 thoughts on “Exclusiv! Noua putere vrea şef nou la Poliţie. Vezi cine va prelua conducerea!

  1. nu este o pierdere pentru botosani, asa ca nu-l mai plingeti pe serbanoiu. nu a facut nimic pentru botosani, decit fitness. nu vedeti de grozaviile ce se intimpla in botosani, parca sintem in era lui Cappone – Chicago.

  2. ori unul ori celalalt sunt la fel!!!!pusi sefi de era PDL si preferati de ei!!!probabil ca altii mai capabili nu se baga!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *