Silvia Diaconu, învestită în funcţia de director al Casei Corpului Didactic

Silvia Diaconu si Mihaela HuncaSilvia Diaconu a preluat, de miercuri, funcţia de director al Casei Corpului Didactic. Învestirea a fost făcută de Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) şi de Viorica Afrăsânei, şefa Cancelariei prefectului.

Silvia Diaconu este profesor la Palatul Copiilor din Botoşani şi a fost numită să ocupe această funcţie prin detaşare, până la organizarea concursului. Gică Manole se va întoarce la catedra care a fost rezervată pe perioada cât a stat la conducerea IŞJ.

Este un colectiv mic, de oameni deosebiţi, intelectuali şi sunt convinsă că se va lucra bine. Avem două ordine de la minister, iar noi, ca Instituţia Prefectului, nu facem altceva decât să punem în aplicare ordine ale miniştrilor. Vreau să vă transmit felicitări, urări de multă putere de muncă, de deschidere, de înţelepciune, de colaborare perfectă cu toţi colegii dumneavoastră pe care îi veţi avea în această instituţie„, a spus Viorica Afrăsânei.

investire Silvia DiaconuSilvia Diaconu a declarat, la evenimentul de învestire, că are emoţii şi asta pentru că se află într-un moment deosebit şi că este o onoare pentru ea să fie numită pe această funcţie.

Voi propune în perioada următoare câteva teme de programe adresate profesorilor, prin cursuri, care au la bază noile reglementări legislative cum ar fi: descentralizarea, integrarea tinerilor debutanţi, formarea mentorilor, formarea cadrelor didactice care vor prelua clasele pregătitoare, utilizarea strategiilor active şi interactive în procesul didactic.Mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi-i asigur că îmi voi desfăşura activitatea cu obiectivitate şi corectitudine, voi respecta legile în vigoare şi nu voi uita că a fi director este o funcţie veşnică„, a spus Silvia Diaconu

2 thoughts on “Silvia Diaconu, învestită în funcţia de director al Casei Corpului Didactic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *