Jaf armat la o casă de amanet

Casa de amanet fabio- spargerePoliţia Botoşaniului este din nou în alertă, în urma unui jaf armat care a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri la o casă de amanet din municipiul Botoşani. Două persoane înarmate şi cu cagule pe faţă au intrat în casa de amanet Fabio de pe Griviţa (vis-a-vis de mall) şi a furat nu mai puţin de un kilogram şi jumătate de bijuterii din aur.

Casa era deschisă până la ora 24.00, iar atacatorii au intrat în spaţiu în jurul orei 23.00. Ei au spart vitrina cu un obiect dur, au furat bijuteriile aflate la vânzare şi l-au ameninţat pe singurul angajat aflat la ora respectivă în magazin. Ulterior, ei au fugit printre blocuri.

Angajatul firmei a reuşit să apese imediat butonul de panică, iar firma de pază a ajuns, imediat, la faţa locului. De asemenea, el l-a sunat patronul firmei, Adrian Amariţei, care, la rândul lui, a sunat la 112, alertând Poliţia.

Criminaliştii au ajuns la faţa locului pentru măsurători, iar poliţiştii de la rutier şi de la ordine publică au instituit filtre la toate ieşirile din municipiu.

Bijuteriile furate, a căror valoare de ridică la peste 50.000 de euro, nu erau asigurate. Ele erau proprietatea casei de amanet Fabio. De altfel, firma avea asigurate doar bijuteriile şi celelalte produse amanentate de clienţi.

Produsele care au fost furate erau la vânzare şi nu erau ale clientilor, implicit nici un client nu a fost pagubit”, a afirmat Amariţei.

Casa de amanet avea sistem de supraveghere video, iar imaginile înregistrate urmează a fi procesate de poliţişti.

Fabio deţine zece case de amanet, dintre care cinci în municipiul Botoşani

2 thoughts on “Jaf armat la o casă de amanet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *