Şcolile 7 din Dorohoi şi Botoşani au câştigat concursul „Ce poţi face din capace de PET?”

Scoala nr 7 Al. Ioan Cuza din Dorohoi şi Scoala nr 7 Botosani au cîştigat concursul „Ce poţi face din capace de PET? în cadrul proiectului „Sistem Integrat de Management al Deşeurilor în Judeţul Botoşani”, finanţat de Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Sectorial “Mediu” (POS Mediu) – Axa Prioritară 2, Domeniul Major de Intervenţie 1 „Dezvoltarea sistemelor de management integrat al deşeurilor şi reabilitarea siturilor istorice contaminate”, proiect care se derulează pe o perioadă de 57 de luni cu finalizare la data de 21.08.2015, în valoare totală de 143.068.697 lei fără TVA. l

Şcoala dorohoiană a câştigat acest premiu la categoria clase 1-4 iar şcoala botoşăneană la categoria clase 5-8. Elevii dorohoieni au fost coordonaţi de profesorul Liteanu Ana Maria iar cei botoşăneni de profesorul Sirbu Iacob Corneliu.

Concursul a fost dedicat elevilor claselor I- VIII, care au realizat în echipe de către 10 elevi mozaicuri din capace de PET, prin intermediul cărora au ilustrat vizual teme legate de protecţia mediulu. Au fost realizate în cadrul evenimentului un număr de 46 mozaicuri, creeate de către 460 de elevi din unitătile de învătământ ale judetului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *