Trupul neînsufleţit al lui Alexandru Racu, decedat la Orăşeni Deal, depus la Biserica Cuvioasa Parascheva

Alexandru RacuSicriul cu trupul neînsufleţit al lui Alexandru Racu, tânărul de 38 de ani, care s-a stins din viaţă duminică, intoxicat cu monoxid de carbon într-un beci la Orăşeni Deal, a fost depus la Biserica Cuvioasa Parascheva de pe Pietonalul Unirii. Celălat tânăr, Eduard Gaşler, de 37 de ani, va fi depus cel mai probabil la Biserica Catolică din Botoşani, iar prietena acestuia, Alina Bejinaru, de 33 de ani, va fi înmormântată cel mai probabil la Suceava.

Soţia lui Alexandru Racu, Amalia, de 29 de ani, se află încă internată la Spitalul Judeţean. Alexandru Racu şi Eduard Gaşler erau cumnaţi, Eduard Gaşler fiind fratele Amaliei Racu.

Alexandru Racu va fi înmormântat joi.

Vă reamintim că cei patru se aflau la un grătar la o fermă de pe raza localităţii, iar la un moment dat Eduard Gaşler s-a dus să scoată nişte murături dintr-un beci. 

Imediat după ce a intrat, a căzut intoxicat cu monoxid. Prietena sa, Alina Bejinaru, s-a dus dupa el si a ramas si ea acolo. Imediat, un alt barbat, Alexandru Racu, de 38 de ani, a mers si el la beci, cazand peste cei doi. Cea de-a patra persoana, Amalia (29 de ani), sotia lui Alexandru Racu, a cazut si ea insa a reusit sa fie scoasa de un al membru al grupului.

Pompierii ajunsi la fata locului au reusit sa ii scoata din beci pe Edi Gasler, Alina Bejinaru si Alexandru Racu, care au fost gasiti cazuti unul peste altul in beci, in stare de inconstienta. La fata locului au ajuns trei ambulante si un echipaj SMURD, care au facut manevre de resuscitare. Ulterior, acestea au fost transportate la spital. Trei persoane, Edi Gasler, Alina Bejinaru şi Alexandru Racu, au murit la spital la scurt timp după internare. Cea de-a patra persoană, Amalia Racu, este la spital în stare stabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *