USL cere PDL să dea dovadă de bun simţ în campania electorală

sigla uslUniunea Social Liberală solicită adversarilor politici de la PDL şi nu de la Mişcarea pentru Botoşani  să dea dovadă de decenţă, bun simţ  şi bună creştere, se arată într-un comunicat de presă al USL.

La toate întâlnirile sau emisiunile TV emisarii verzi – portocalii atacă candidaţii USL  adresându-le diferite acuze sau jigniri, urmărind denigrarea acestora în ochii alegătorilor. Însă, cei care distrug şi se încadrează perfect în injuriile aduse la adresa candidaţilor formaţiunii noastre sunt chiar…cei de la PDL, cei care nu sunt mulţumiţi că umblă cu „cioara vopsită” ci, vor mai mult!

Mai mult, în concepţia lor, înseamnă : distrugerea afişelor, bannerelor şi caravanelor USL, împărţirea unor materiale denigratoare la adresa unor lideri ai uniunii, agresiuni fizice asupra simpatizanţilor USL.

La Stăuceni, primarul Cozmin Epuraş speriat că poate pierde, a distrus caravana USL care se afla pe raza comunei şi a agresat cei 4 tineri care o însoţeau. Tot dumnealui, din exces de zel presupunem, a tăiat toate bannerele USL de pe raza comunei şi a distrus toate afişele. Nu a făcut toate acestea singur ci împreună cu cei pe care i-a cumpărat cu zahăr, ulei, făină, fursecuri şi altele!

Altă comună, Truşeşti, alt primar plin de zel şi atitudine verde – portocalie, a dat ordin ca afişajul USL să dispară.

La Flămânzi, primarul Pitorac, să nu rămână în urma colegilor săi a distrus împreună cu acoliţii tot afişajul candidatului USL, Dan Oloeriu.

„Marele primar” Matei Costel de la Hăneşti, urmând aceeaşi directivă de partid – distruge, dezbină şi condu – a bătut până a băgat în spital un simpatizant al USL! Omul respectiv are certificat medico – legal, deci există dovezi, şi cu sprijinul nostru, al USL, se va îndrepta împotriva celui care se crede „nemuritor” şi de neînvins!

Domnilor primari, vă consideraţi puternici şi de neînvins şi recurgeţi la acest tip de acţiuni?! Daţi dovadă de infantilism politic şi lipsă de demnitate! Va luptaţi cu nişte bannere şi biete afişe?! V-aţi luat drept adversari nişte obiecte lipsite de suflet şi apărare ca să vă demonstraţi puterea, inteligenţa şi dorinţa de a vă „continua proiectele”?! Ruşine domnilor!

Vă dăm un sfat: fiţi maturi şi continuaţi campania cu demnitate, aşa cum stă bine unui personaj care reprezintă o comunitate! Campania electorală nu este o bătălie, comuna sau oraşul dumneavoastră nu este un câmp de luptă iar alegerile nu sunt un război! Campania electorală este o prezentare a ideilor şi principiilor candidaţilor , iar alegerile în sine sunt roadele pe care le culege unul sau altul dintre candidaţi!

Zilele trecute la un post de televiziune local, un lider „marcant” al PDL în speţă Cristian Achiţei, întrebat de reporter dacă se vor folosi în campanie materiale denigratoare la adresa unor adversari politici , a răspuns că, campania trebuie dusă până la capăt iar acest tip de materiale reprezintă picanteriile nelipsite ale unei campanii electorale.

Domnule Achiţei, afirmaţia dumneavoastră nu a făcut altceva decât să întărească informaţiile pe care USL le obţinuse referitor la acest tip de materiale!

Se zvoni-se prin urbea noastră dragă că, candidatul PDL la preşedinţia CJ ar fi dat „în lucru” nişte „manifeste” care urmăresc denigrarea candidatului USL la aceeaşi funcţie. Domnule candidat de la PDL, dacă eşti puternic de ce recurgi la aceste tertipuri josnice şi demne de un om slab şi imoral?! Domnule candidat de la PDL, dacă eşti sincer şi „devotat pentru Botoşani” şi dacă doreşti să împrăştii aceste manifeste, ieşi public şi recunoaşte acest lucru şi, mai mult, asumă-ţi manifestele semnându-le.

Noi , cei de la USL, ştim şi tipografia unde le tipăreşti şi, nu numai că ne vom îndrepta împotriva dumneavoastră ci şi a acelor „tipografi” care vă fac jocul!

Domnule candidat de la PDL, aţi avut tupeul de al da în judecată pe candidatul USL, Florin Ţurcanu, pentru o declaraţie politică făcută la lansarea candidaţilor şi, care declaraţie are şi temei şi martori, aşa că aşteptaţi-vă la acelaşi lucru pentru că… „ pasărea pe limba ei piere!”

Biroul de presă al USL Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *