Botoşănenii s-au întâlnit cu primarul Cătălin Flutur în Parcul Mare!

Primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, candidat pentru un nou mandat la Primăria Botoşani, a fost prezent, duminică, în parcurile din municipiu, unde s-a întâlnit cu botoşănenii. Oamenii au fost plăcut surprinşi de întâlnirea cu primarul Flutur şi echipa MIŞCĂRII PENTRU BOTOŞANI, ocazie pentru ei, de a-le adresa întrebări, dar şi mulţumiri pentru proiectele finalizate în oraş.

În parcul „Mihai Eminescu”, copiii l-au luat cu asalt pe Cătălin Flutur, dorind să aibă o fotografie şi un autograf de la primarul lor. Părinţii micuţilor s-au arătat foarte mulţumiţi de locurile de joacă asigurate în parcul mare, ca rezultat al promisiunilor primarului încă din mandatul anterior! “Eu nu vă cer nimic, domnule primar, dar vreau să vă mulţumesc pentru că avem unde să mergem cu copiii la joacă. E foarte important să ştii că cei mici sunt în siguranţă”, s-a adresat una dintre mămici primarului.

Primarul Cătălin Flutur le-a vorbit oamenilor despre investiţiile care s-au făcut deja în parcul Mihai Eminescu dar şi despre banii care vor veni de la Administraţia Fondului de Mediu pentru continuarea investiţiilor. “N-am terminat lucrările, dar am asigurări ferme că le vom finaliza până la sfîrşitul anului. Urmează, în cel mai scurt timp, să primim alţi bani de la Administraţia Fondului de Mediu cu care vom putea finaliza amenajarea parcului. Suntem cu acte în regulă Capitala Verde a României şi, fiţi convinşi că, atîta timp cât voi fi primar, în deciziile pe care le voi lua privind investiţiile care se vor face în oraş, voi ţine cont de spaţiul verde pe care îl deţinem. Suntem oraşul cu cea mai mare suprafaţă de spaţiu verde pe cap de locuitor în momentul de faţă şi îmi doresc să rămânem aşa”, a spus primarul Cătălin Flutur.

Tot duminică, primarul Cătălin Flutur s-a deplasat împreună cu echipa MIŞCĂRII PENTRU BOTOŞANI, pentru Consiliul Local, în parcul Curcubeului. Surpriza oamenilor a fost la fel de mare şi plăcută, aceştia, la fel ca cei din parcul “Mihai Eminescu”, asigurându-l pe primar că, pe data de 10 iunie, vor vota pentru continuarea investiţiilor pe care le-a început, dar şi cu echipa Mişcării pentru Botoşani propusă pentru Consiliul Local. “Votul dumneavoastră pe data de 10 iunie pentru mine şi pentru echipa Mişcării pentru Botoşani la Consiliul Local îmi va da ocazia să finalizez lucrările începute şi să încep construcţia parcului de agrement Cornişa pe care vă asigur că îl vom şi finaliza în mandatul următor. Îmi place să duc lucrurile la capăt şi de aceea, am decis să mai candidez o dată”, le-a spus primarul oamenilor în parcul Curcubeului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *