Raport inedit al preşedintelui Mihai Ţâbuleac – VEZI VIDEO!

mihai tabuleac
Mihai Tabuleac

La patru ani după ce botoşănenii i-au acordat votul de încredere pentru primul mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac a pregătit pentru cetăţenii judeţului un raport inedit. Este vorba despre un film care prezintă realizările şi proiectele sale.

Filmul porneşte de la sloganul cu care Mihai Ţâbuleac a câştigat alegerile în 2008 – „Aducem bani europeni!” şi demonstrează, pe parcursul a peste 45 de minute, că s-a ţinut de cuvânt.

Filmul conţine un interviu cu Mihai Ţâbuleac, brăzdat de imagini de la locaţiile proiectelor realizate cu fonduri europene şi de declaraţii de la beneficiari şi de la susţinători.

Este un raport la final de mandat pe care am decis să-l prezint în faţa cetăţenilor. Mi-am propus ca, înainte de a le solicita votul pentru un nou mandat, să le arăt botoşănenilor faptele care demonstrează că judeţul are nevoie de continuitate. Le propun să mergem mai departe pe acest drum care s-a dovedit cu adevărat eficient”, a declarat Mihai Ţâbuleac, care candidează din partea Mişcării pentru Botoşani pentru un nou mandat de Preşedinte al Consiliului Judeţean.

Filmul este difuzat la televiziunile locale şi poate fi vizionat şi pe site-ul oficial al lui Mihai Ţâbuleac, accesând link-ul:

http://tabuleac.ro/video/Mihai_Tabuleac/43/MIHAI-TABULEAC-CONTINUAM-PROIECTELE/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *