Două dintre victimele de dumnică de la Orăşeni Deal erau însoţite de copii

intoxicati la Oraseni DealTragedia de la Orăşeni Deal are dimensiuni extraordinar de mari, dat fiind că două dintre persoanele care au decedat, duminică după-amiază, la Orăşeni Deal se aflau la fermă însoţite de copii. Este vorba de proprietarul fermei, Eduard Gaşler (37 de ani), care se afla acolo alături de copilul său în vârstă de  nouă ani. El se afla într-un proces de divorţ şi avea o relaţie de dragoste cu suceveanca Alina Bejenaru (33 de ani). De altfel, şi Alina Bejenaru, aflată şi ea în proces de divorţ, era însoţită de fiica sa în vârstă de 12 ani.

Cei patru se aflau la un grătar la o fermă de pe raza localităţii, iar la un moment dat Eduard Gaşler s-a dus să scoată nişte murături dintr-un beci. 

Imediat după ce a intrat, a căzut intoxicat cu monoxid. Prietena sa, Alina Bejinaru, s-a dus dupa el si a ramas si ea acolo. Imediat, un alt barbat, Alexandru Racu, de 38 de ani, a mers si el la beci, cazand peste cei doi. Cea de-a patra persoana, Amalia (29 de ani), sotia lui Alexandru Racu, a cazut si ea insa a reusit sa fie scoasa de un al membru al grupului.

Pompierii ajunsi la fata locului au reusit sa ii scoata din beci pe Edi Gasler, Alina Bejinaru si Alexandru Racu, care au fost gasiti cazuti unul peste altul in beci, in stare de inconstienta. La fata locului au ajuns trei ambulante si un echipaj SMURD, care au facut manevre de resuscitare. Ulterior, acestea au fost transportate la spital. Trei persoane, Edi Gasler, Alina Bejinaru şi Alexandru Racu, au murit la spital la scurt timp după internare. Cea de-a patra persoană, Amalia Racu, este la spital în stare stabilă.

2 thoughts on “Două dintre victimele de dumnică de la Orăşeni Deal erau însoţite de copii

  1. Cand cnstruiesti un beci si nu apelezi la un specialist asa se intimpla , beciul deobicei are ventilatie proprie este imposibil sa ai atat monoxid adunat incat sa cazi pe loc ,cel putin mirosul suspect se simpte la deschiderea beciului ceva a fost depozitat in beci ,ori ocombinatie de reactii chimice a adunat asa mult MONOXID ???????? DUMNEZEU SA AIBA GRIJA de SUFLETUL lor , asta se numeste moarte NAPRAZNICA, ,,,,,,,, fereasca DUMNEZEU si pe cel mai mare dusman de asa ceva ,,,,, DAR JUDECATA lui DUMNEZEU nu se POTRIVESTE cu JUDECATA noastra .

  2. in primul rand baiatul avea 13 ani si mama nu era prietena lui Edi Gasler eram prieteni de familie…noi am mers la verisoara mea si ne-au sunat sa mergem la gratar ….daca nu stiti nu comentati si dati detalii aiure pt ca iese barfa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *