Inspectorul general al IŞJ: Directorii de şcoli vor fi schimbaţi din funcţii dacă încalcă legea

Mihaela Hunca
Mihaela Hunca, inspector general al ISJ

Directorii de şcoli vor fi schimbaţi din funcţii dacă încalcă legea, a declarat inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Mihaela Huncă. Aceasta susţine că în cursul acestei săptămâni se va întruni Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean, pentru a pune în discuţie cazurile directorilor de şcoli ale căror contracte au expirat. Este vorba de cinci directori de unităţi de învăţământ, respectiv de la Grup Şcolar Ştefăneşti, Grup Şcolar „Nicolae Bălcescu” Flămânzi, Grup Şcolar „Petru Rareş” Botoşani, Liceul de Ştiinţe ale Naturi „Grigore Antipa” Botoşani şi Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” Botoşani.

La aceasta din urmă unitate de învăţământ va trebui numit un nou director, dat fiind faptul că Marilena Mardare va fi numită inspector general adjunct la Inspectoratul Şcolar.

Consiliul de Administraţie se va întruni şi vor fi continuări pe funcţie sau schimbări. Depinde.„, a precizat şefa IŞJ.

3 thoughts on “Inspectorul general al IŞJ: Directorii de şcoli vor fi schimbaţi din funcţii dacă încalcă legea

  1. Legea 16 din 15.02.2008, cu privire la conflictul de interese. Sa inteleg ca directorul de la liceul sportiv, sotul sefei ISJ, va fi schimbat pentru a nu se incalca legea mai sus mentionata?

  2. Stimata doamna si la Scoala Saveni trebuie schimbat urgent directorul! Si lui i-a expirat mandatul, si, mi grav e expirat si el! Va rugam dati dovada de corectitudine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *