Tragedie la Orăşeni Deal! Trei persoane au murit după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon într-un beci

intoxicati la Oraseni DealSituaţie extrem de gravă în localitatea Orăşeni Deal. Trei persoane au murit, iar o alta se află la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Cei patru, cu vârste între 29 şi 38 de ani,  se aflau la un grătar la o fermă de pe raza localităţii, iar la un moment dat una dintre ele, Eduard Gaşler, s-a dus să scoată nişte murături dintr-un beci. 

Imediat după ce a intrat, a căzut intoxicat cu monoxid. Prietena sa, Alina Bejinaru, s-a dus dupa el si a ramas si ea acolo. Imediat, un alt barbat, Alexandru Racu, de 38 de ani, a mers si el la beci, cazand peste cei doi. Cea de-a patra persoana, Amalia (29 de ani), sotia lui Alexandru Racu, a cazut si ea insa a reusit sa fie scoasa de un al membru al grupului.

Pompierii ajunsi la fata locului au reusit sa ii scoata din beci pe Edi Gasler, Alina Bejinaru si Alexandru Racu, care au fost gasiti cazuti unul peste altul in beci, in stare de inconstienta. La fata locului au ajuns trei ambulante si un echipaj SMURD, care au facut manevre de resuscitare. Ulterior, acestea au fost transportate la spital. Trei persoane, Edi Gasler, Alina Bejinaru şi Alexandru Racu, au murit la spital la scurt timp după internare. Cea de-a patra persoană, Amalia Racu, este la spital în stare stabilă.

La fata locului au ajuns si specialistii Agentiei pentru Protectia Mediului care au incercat sa determine ce gaz din beci i-a ucis pe cei doi iubiti şi pe prietenul acestora. La iesirea din ferma, specialistii APM au refuzat sa se pronunte, insa la Oraseni Deal a ajuns si un echipaj de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Suceava cu un aparat care detecteaza gazele si stabileste continutul acestora.

De altfel, Alexandru Racu era profesor în Bucureşti şi a venit, sâmbătă seară, pentru a marca 20 de ani de la absolvirea liceului la Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *