Primarul Cătălin Flutur s-a întâlnit cu locuitorii din cartierul Cișmea. Oamenii doresc să aibă cît mai repede grădiniță în cartier!

Primarul Cătălin Flutur, candidat la un nou mandat de primar, s-a întâlnit, vineri seară, cu locuitorii cartierului Cișmea.  Zeci de oameni au ieșit din casă pentru a se întâlni și a sta de vorbă cu primarul lor.  Finalizarea grădiniței din cartier a fost cea mai aprigă dorință pe care oamenii, care au primit repartiție la blocurile ANL din zonă, i-au adresat-o primarului.

Ei s-au arătat foarte încântați de condițiile pe care candidatul Mișcării pentru Botoșani, la un nou mandat de primar, primarul în funcție, Cătălin Flutur, le-a realizat pentru ei în cartier și și-au manifestat dorința ca, până în toamnă, grădinița să poată fi dată în folosință.

“Știu că dorința dumneavoastră, a celor care locuiți aici, e să finalizăm grădinița pentru copilașii dumneavoastră și voi face tot ce stă în putința mea să reușim să finalizăm această investiție. Construcția este într-un stadiu destul de avansat și, vă spun sincer, că îmi doresc s-o inaugurăm cât mai repede”, le-a spus primarul Flutur, oamenilor ieșiți în număr mare să stea de vorbă cu el.

Una dintre locatarele unui bloc din apropiere a subliniat chiar asigurările date de primar către oameni. “Domnul primar s-a ținut mereu de cuvânt și știu că așa va fi și acum. O să avem grădiniță în cartier!”, a spus aceasta. Ca în toate cartierele pe unde a fost în această campanie electorală, primarul Flutur a fost luat cu asalt și aici de zeci de copii care au dorit să se fotografieze cu primarul lor. Ba chiar, mulți dintre ei i-au cerut și autograf.

Edilul-șef al urbei a profitat de întâlnirea cu oamenii din cartiere și a inspectat și investițiile care aproape s-au finalizat  în cartier cum ar fi blocul cu cele 96 locuinte repartizate în regim ANL, blocul de locuințe sociale sau grădinița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *