Prins în timp ce căra cu maşina circa 1.500 pachete de ţigări

foto tigariUn bărbat de 38 de ani, din municipiul Botoşani, a fost prins de poliţişti în timp ce transporta cu maşina cantitatea de 1.486 pachete ţigări de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina. Mugurel Manole a declarat poliţiştilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor că a achiziţionat întreaga cantitate de ţigarete pe 31 mai, în zona pădurii Rediu din comuna Stăuceni, de la o persoană neidentificată, din Republica Moldova. Cantitatea de ţigări urma să fie comercializată pe raza municipiului Botoșani.

Bărbatul este cercetat pentru deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării potrivit Codului Fiscal, fără a fi marcate corespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 țigarete şi contrabandă.

Cantitatea de ţigarete, în valoare de peste 9.900 lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul folosit la transportul ţigaretelor a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei.

One thought on “Prins în timp ce căra cu maşina circa 1.500 pachete de ţigări

  1. E pline piata de tigari de contrabanda.La tot pasul esti intrebat:,,Tigari,tigari??” La vedere,asa!Sa nu spuna cineva ca nu stie!
    Se doreste acest lucru ca altfel s-ar lua masuri.Asta e Romania! Halal sa ne fie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *