Şofer scandalagiu reţinut de Poliţie

retinut de politisti Un tânăr de 24 de ani din Dorohoi a fost reţinut, sâmbătă de poliţişti, după un adevărat “spectacol” la volan. Andrei Vacariu conducea un autoturism înmatriculat în Italia, pe Bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi, iar în timpul unei manevre de mers înapoi pentru a ieși dintr-o parcare, nu a acordat prioritate de trecere unei maşini care circula regulamentar.

Între cei doi şoferi a apărut un conflict. Imediat, Vacariu l-a lovit cu maşina, în mod intenţionat, pe celălat şofer care coborâse din autoturism, după care acesta a provocat avarii ambelor autovehicule şi a părăsit locul faptei.

Şoferul agresiv a fost prins după aproape o oră pe strada Dimitrie Pompeiu din municipiul  Dorohoi. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărului fiindu-i recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victima sa, un tânăr de 31 de ani, a fost transportată la Spitalul municipiului Dorohoi, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Faţă de Andrei Vacariu se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, conducerea pe drumurile publice a aunui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală și părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului, dacă accidentul s-a produs ca urmare a unei infracţiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *