1 iunie organizat la Grădiniţa 9 din Botoşani

serbare gradinita 9Cu ocazia acestui eveniment, prescolarii de la Gradiniţa 9 au desfasurat diferite activitati literar – muzicale, plastic si sportive.

Astfel copiii de la grupa mica, condusa  de  educatoarele ,Hutu Madalina si Popa Silvia, au organizat in curte agradinitei intreceri sportive, desene pe asfalt si diferite jocuri distractive.

La grupa mijlocie, copiii condusi de educatoarele,  Pastinaru Doina si Gheorghita Steluta, au prezentat in fata parintilor o sceneta numita “De la Creanga adunate si apoi in lume date”. Copiii au parcurs cele patru povesti  “Fata babei si fata mosneagului”, “Punguta cu doi bani”, “Ursul pacalit de vulpe” si “Capra cu trei iezi”. La final au incins o horaromaneasca.

gradinita 9 la pompieriPrescolarii de la grupa pregatitoare, condusi de educatoarele, Damian Duta si Penciuc Olga, au participat la actiunea organizata de ISU Botosani – “Ziua portilor deschise”. In curtea unitatii, li s-au prezentat copiilor obiecte de interventie in caz de incendiu, obiecte de descarcerare, observarea echipamentului unui pompier si observarea unei ambulante SMURD.

“In urma celor observate, a fost organizat şi un concurs, la care au participat toti prescolarii”, a declarat Doina Prăştinaru, directorul Gradinitei Nr. 9.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *