Accident cu doi morţi şi un rănit la Huţani

accident doi morti hutaniUn grav accident de circulaţie s-a produs, sâmbătă dimineaţă, pe raza localităţii Huţani din comuna Vlădeni. Două persoane, printre care şi o adolescentă de 16 ani, au murit şi una a fost rănită după ciocnirea a două maşini pe drumul european E 58, la ieşirea din localitatea Huţani spre Botoşani.

Accidentul a avut loc ca urmare a faptului că şoferul unui Opel Vectra, care venea dinspre Suceava, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un Audi A4 care circula din sens opus.

accident doi morti hutaniPotrivit poliţiştilor, vinovat de producerea accidentului este şoferul Opelului, Bogdan Petrică Apostol, care nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă, a pătruns pe contrasens şi a lovit autoturismul Audi care circula regulamentar din sens opus.

În urma accidentului, un tânăr de 23 de ani, Valentin Gabriel P., aflat pe bancheta din spate a Opelului a fost aruncat din maşină şi a murit pe loc, în timp ce o adolescentă de 16 ani, Ana Loredana P, aflată pe scaunul din dreapta faţă al aceleaşi maşini a rămas încarcerată, decedând şi ea. Tânăra a fost scoasă din maşină cu ajutorul echipelor de descarcarere de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Şoferul Opelului a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Judeţean.

Se pare că şoferul vinovat şi cei doi vecini de-ai săi se întorceau de la discotecă de la Suceava.

Cei doi pasageri din Audi nu au fost răniţi, ca urmare a deschiderii airbag-urilor.

One thought on “Accident cu doi morţi şi un rănit la Huţani

  1. Cand s-au predat spre administratori de catre constructori au fost cateva persoane care si-au pus semnatura si stampila pe hartii cum ca drumurile sunt EUROPENE si conforme cu standardele in vigoare. La fel, cand aceste portiuni de drumuri ale mortii au fost reparate receptia a fost facuta in baza unor semnaturi ale unor persoane. Impotriva acestor persoane ar trebui indreptata actiunea. Acestia sunt criminalii. CRIMA CU PREMEDITARE. Ei si-au facut vile si conturi grase pe banii care trebuiau sa asigure asfalt de calitate. Ar trebui verificati si condamnati. EI SUNT CRIMINALII.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *