Directori de scoli acuzati de USL ca fac activ campanie electorala

Doina Fedorovici
Doina Fedorovici

Directorii de scoli de la unele unitati de invatamint din Botosani, acuzati de USL ca fac campanie electorala si ca ofera cadouri electorale. Doina Fedorovici, presedintele organizatiei de femei a PSD, a dat exemplul directorului Scolii Corni, care, spune ea, imparte zilnic pachete in comuna ce contin mita electorala.

Sunt directori implicati nu activ, foarte activ in campania electorala si parerea mea este ca ar trebui sa-i preocupe starea invatamintului din localitatea respectiva, starea scolilor, situatia copiilor din aceste scoli. Nu mi se pare normal si firesc ca acste cadre didactice care detin functii de conducere sa fie implicati atat de activ in campania electorala„, a spus Doina Fedorovici.

Aceasta sustine ca situatii similare au mai fost inregistrate in Vorona, Bucecea, Ripiceni si Frumusica.

4 thoughts on “Directori de scoli acuzati de USL ca fac activ campanie electorala

  1. La Liceul Pedagogic a primit si recompensa directoarea. Postul de inspector general adjunct dupa ce a adus eleve lui Mazare.

  2. NU UITATI! majoritatea directorilor( exceptie fac cei care au sustinut concurs ) sunt cu delegatie; Majoritatea au fost schimbati pe criterii politice , sunt PDL sau cum le place sa spuna,,SIMPATIZANTI” PDL.
    Au fost numiti pt. a indeplini niste misiuni clare mai ales acum in campanie electorala….organizeaza tot felul de activitati cu iz electoral, impart de toate, etc….
    Noua conducere ce face??????????????

  3. Asa se facea si pe timpul lui Clocotici,nu-i nicio diferenta.Schimba Clocotici directorii dupa culoarea ochilor,asa ca ciocul mic ca tot noi o sa conducem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *