Adolescent de 16 ani depistat la volan de politisti

politie rutieraUn tinar de 16 ani a fost prins de politisti la volanul unui autoturism. Joi seara, în jurul orei 21.00, politistii au oprit in trafic o masina, pe un drum comunal din localitatea Costeşti, comuna Răchiți, iar in momentul solicitarii documentelor au constatat ca soferul masinii este un minor. 

Pe scaunul din dreapta față al autoturismului se afla tatăl minorului, Ioan C., de 44 ani, din satul Costești, comuna Răchiți – care,  deși cunoştea faptul că fiul său nu posedă permis de conducere, i-a încredințat totuşi autoturismul  pentru a-l conduce  pe drumurile publice.

În cauză se efectuează cercetări față de minorul, Iulian C., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere, în timp ce tatălui minorului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințare, cu știință, a unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice, unei persoane ce nu posedă permis de conducere, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *