Schimbare şi la Poştă. Vezi numele noului director!

posta romana- Oficiul Judetean de Posta BotosaniLiderii din Botoşani ai Uniunii Social Liberale au operat, deja, cea de-a treia schimbare în instituţiile de stat. După directorul APIA şi şeful Inspectoratului Şcolar, USL a schimbat şi conducerea Oficiului Judeţean de Poştă. În locul directorului Mihai Ştefan a fost numit, la propunerea PNL, Ionel Leucă.

Ionel Leucă este originar din Săveni, are 46 de ani, este inginer şi a lucrat până acum în oficul Judeţean de Poştă. Liderii PNL susţin că noul director al Poştei nu este membru de partid şi că nu a fost implicat politic.

2 thoughts on “Schimbare şi la Poştă. Vezi numele noului director!

  1. Care inginer ???unde a facut facultatea,ca a fost postas o viata…lasati-o mai moale cu glumele mai baieti!hartii de astea post 89…n-au valoare!

    1. BRAVO DUMNEALUI! CHIAR DACA NU E INGINER ASA CUM SPUI TU DAR E UN ~AS~ AL POSTEI. A LUCRAT CA DIRIGINTE LA OPRM SAVENI SI ERA NUMIT PRINTRE COLEGII LUI DE BREASLA ~MARELE SEF~ ACUM FERICE DE EL CHIAR A AJUNS MARE SEF!!!! SA FIE SANATOS SI CHIAR AS VREA SA INTRE IN TOATE SUBUNITATILE POSTALE CU REGULILE SI SA DISPARA ACEI POSTASI CARE NU-SI FAC DATORIA SI UMBLA CU PROSTII!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *