„Copiii la putere”, un spectacol dedicat celor mai mici botoşăneni

afis copii la putereCei mai mici dintre botoşăneni sunt invitaţi, vineri şi sâmbătă, să petreacă în aer liber. Concursuri, jocuri distractive, muzică, dans, baloane colorate şi multă poftă de distracţie –toate acestea vor fi la ordinea celor două zile de sărbătoare dedicate copilăriei.

Manifestările, sub titulatura „COPIII LA PUTERE”, sunt organizate de Primăria Botoşani, la propunerea şi împreună cu Asociaţia Culturală „Cheia Sol” Botoşani şi vor avea loc pe scena amenajată din apropierea monumentului de la 1907 de lângă Parcul „Mihai Eminescu”.

În cadrul spectacolelor programate pentru cele două zile de sărbătoare, vor evolua atît copiii de la Cheia Sol, cît şi cei de la alte grupuri şi instituţii recunoscute din oraş cum ar fi Arlechin, Palatul Copiilor, Voces, ş.a. Vor fi şi momente coregrafice susţinute de copiii şi adolescenţii de la grupul Uni-k Dance .

Vineri, programul va începe la 15.00 şi se va termina spre seară cu un concert susţinut de trupa Fără Zahăr. De la ora 17.00, teatrul „Vasilache” va susţine pentru copii spectacolul „Sarea-n bucate”.

Sâmbătă, de la ora 10.00, copiii sunt invitaţi din nou la un spectacol de muzică şi dans la care vor evolua artişti locali.  În cadrul spectacolului, pe lângă evoluţiile micilor artişti, vor avea loc şi concursuri la care vor participa cei din public. Astfel, copiii din public vor putea să-şi etaleze calităţile de cântăreţ la concursul de karaoke sau de desen la concursul de desene pe asfalt.  Un alt concurs la care sunt aşteptaţi să se întreacă micii botoşăneni este unul de …umflat baloane. 

Tot în această zi, pe pietonalul Unirii, se va desfăşura Târgul de haine rămase mici şi accesorii realizate manual la care sunt aşteptaţi să participe circa de 70 de copii dorinici să scape de hăinuţele care nu le mai vin spre a le vinde. Micii negustori vor primi fiecare câte un ecuson şi un loc pe pietonal, unde vor încerca să fie cît mai convingători pentru a-şi vinde produsele.  Seara de sâmbătă se va încheia cu un recital susţinut de cunoscuta trupa locală Icarus.

Tot pe pietonalul Unirii,  membrii cercului de Automatizări Robotică de la Palatul Copiilor din Botoşani vor organiza pentru botoşăneni o expoziţie mai inedită în cadrul căreia vor fi prezentate automobile profesionale dotate cu motoare electrice şi termice. Expoziţia va avea loc pe Pietonalul Unirii de la ora 17.30, în apropierea Bisericii „Cuvioasa Parascheva”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *