Primarul Flutur în ultima şedinţă de CL: Ceea ce s-a întâmplat în perioada 2008-2011, înseamnă cu mult mai mulţi bani decât s-au alocat din ’90 până în 2008

Catalin Flutur
Catalin Flutur

Primarul Cătălin Flutur a prezentat în ultima şedinţă de Consiliu Local înainte de alegeri,  raportul  privind starea economic-socială şi de mediu a municipiului Botoşani, dar şi raportul privind activitatea desfăşurată, în calitate de edil, la Primăria municipiului Botoşani, în ultimii patru ani. Acesta a ţinut să le transmită consilierilor locali că a fost onorat să lucreze cu ei şi le-a mulţumit pentru ceea ce au făcut în acest mandat.

Cred că multumirea nu vine numai de la mine, multumirea vine de la toti locuitorii municipiului Botosani, care au simtit probabil pentru prima data ca banii pe care ei ii dau pe taxe si impozite se duc acolo unde trebuie„, le-a spus primarul consilierilor.

Flutur a prezentat în cadrul şedinţei investiţiile care au fost derulate la nivelul municipiului Botoşani, în perioada 2008-2012.

Bugetul municipiului Botosani a crescut in mod constant, cu fluctuatia din 2010, cand criza si-a spus cuvantul, dar cu performanta din 2011. Este un buget in care cred cu tarie si dumneavoastra ati crezut la fel, pentru ca l-ati aprobat, l-ati votat, un buget care s-a cheltuit corect. La partea de cheltuieli chiar daca investitiile, cheltuielile de dezvoltare, au fost mult mai mari, pe primul loc au ramas tot cheltuielile cu invatamantul, pondere de 30,69%. Este important pentru noi sa spunem cu tarie faptul ca am reusit in toata aceasta perioada sa alocam bani tot mai multi pentru investitii. Ceea ce s-a intamplat in perioada 2008-2011 inseamna cu mult mai multi bani decat s-au alocat din ’90 pana in 2008 pentru investitii in municipiul Botosani„, a adăugat Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *