Un botoşănean i-a reproşat primarului Flutur că de o lună îi miroase în casă a dejecţii. Vezi motivul!

inaugurare parcareUn botoşănean a „stricat” , joi, momentul festiv de inaugurare a parcării subterane şi s-a plâns primarului Cătălin Flutur că, din cauza lucrărilor derulate în zonă, de aproape o lună există o  problemă cu canalizarea, iar mirosul de dejecţii îi intră în casă. Bărbatul locuieşte în blocul din faţa Pieţei Centrale şi spune că, deşi locuinţa s-a se află situată la etajul al doilea al imobilului, mirosul pătrunde până acolo.

Acesta a început să vocifereze şi să îi arate primarului un document şi, chiar dacă primarul a început să îl liniştească şi să-i explice care este problema nu a reuşit.

Problema înfundării canalizării menajere se datorează căminului colector. Uitaţi ce scrie aici, pe documentul semnat de dumneavoastră <se va rezolva problema prin refacerea canalizării menajere odată cu finalizarea lucrării de modernizarea Calea Naţională şi a finalizării parcării>. Da noi stăm cu rahatul acolo şi să mai aşteptăm două luni. Unde scrie în legile sanitare. Aţi cerut aprobare. Făcând lucrările, trebuie să-i opturaţi pe ceilalţi cetăţeni„, i-a spus localnicul.

La rândul său, primarul i-s spus că lucrarea a fost făcută pe domeniul public şi că joi au fost repartizate, în cadrul şedinţei de Consiliu Local, fonduri pentru reabilitarea canalizării în zonă.

Botoşăneanul nu a fost mulţumit de răspuns şi a început să-l ia la întrebări şi pe preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, care are în subordine societatea Nova Apaserv. Un reprezentant al Primăriei s-a deplasat la locuinţa botoşăneanului, pentru a vedea dacă cele reclamate se confirmă.

Nimic nu este perfect niciodată, chiar în birourile Primăriei există disconfortul acesta creat de o canalizare care preia mai mult decât ar trebui să preia în momentul de faţă. Chiar în şedinţa de Consiliu Local de astăzi s-a aprobat peste 100.000 lei pentru devierea canalizării în această zonă, vorbim exact de această situaţie. Domnul respectiv spunea că de o lună are o problemă, noi am rezolvat-o astăzi prin alocare de bani de la buget şi pentru devierea canalizării„, a spus primarul Cătălin Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *