Parcarea subterană din municipiul Botoşani a devenit funcţională

parcare subterana botosaniAutorităţile locale au inaugurat, joi, parcarea subterană şi cea supraterană din municipiul Botoşani. La eveniment au participat primarul Cătălin Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, dar şi consilieri locali. Parcarea are în total 168 de locuri de parcare, din care 91 sunt subteran. Investiţia a fost realizată cu fonduri europene.

Parcarea va dispune de un panou electric care afişează locurile subterane şi supraterane, libere şi ocupate.

parcare subterana botosaniPrimarul Cătălin Flutur a declarat că această investiţie reprezintă un obiectiv important din Planul Integrat de Dezvoltare al municipiului Botoşani.

Sunt bucuros că lucrarea a fost finalizată, chiar dacă am făcut o recepţie parţială, dar se va putea folosi de şoferii din Botoşani, de populaţia municipiului Botoşani, cu un avans substanţial de timp. Ne-am uitat la lucrări şi se vede că deviza constructorului <Puterea lucrului bine facut> este adevărată. Cred că prin inaugurarea acestei parcări rezolvăm în cea mai mare parte problema parcărilor din zona centrală a municipiului Botoşani. Îmi doresc ca cei care ajung la băncile din zonă să vină şi să parcheze aici, să nu mai aglomereze oraşul în ală parte„, a spus primarul Cătălin Flutur.

parcare subterana botosaniParcarea va fi gratuită pentru botoşăneni, Primăria asumându-şi partea de întreţinere a parcării şi salubrizare a zonei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *