Fiul omului de afaceri Costel Macsim, trimis din nou în judecată

Macsim Cosmin cu catuseCosmin Lucian Macsim, fiul omului de afaceri Costel Mascim, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru săvârşirea a trei infracţiuni, respectiv conducere sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi ultraj contra poliţistului.

În octombrie 2008, tânărul a produs un accident de circulaţie avariind un alt autoturism parcat regulamentar, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. În momentul în care a fost identificat, acesta prezenta o alcoolemie de  1,25 grame la mie, la prima probă.

Pe 13 noiembrie 2010, într-un club din municipiul Botoşani, Cosmin Lucian Macsim a lovit în zona feţei cu capul un agent de poliţie rutieră.

În amândouă cazuri s-a dat iniţial soluţie de netrimitere în judecată. Au fost infirmate, unul de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, respectiv Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. În urma completării urmăririi penale, s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului pentru infracţiunile mai sus amintite„, a spus prim-procurorul Aurel Simion.

Fiul omului de afaceri Costel Macsim are din nou probleme cu justiţia

Fiul omului de afaceri Costel Macsim a ieşit de după gratii pe cauţiune. Vezi cât a plătit!

Fiul omului de afaceri Costel Macsim, trimis în judecată

One thought on “Fiul omului de afaceri Costel Macsim, trimis din nou în judecată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *