Eleva accidentată de căruţă, în comă la Iaşi

O adolescenta in varsta de 16 ani se zbate intre viata si moarte la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu (Neurochirurgie) din Iasi, dupa ce a suferit un accident rutier.
Ana Maria C. a suferit un traumatism craniocerebral sever si a ajuns la spital in coma de gradul trei. Medicii neurochirurgi au precizat ca tanara se afla in stare foarte grava, iar sansele de supravietuire sunt minime. Fata este internata la Clinica de Anestezie si Terapie Intensiva, si respira doar cu ajutorul aparatelor.

Pacienta este in stare foarte grava. A fost diagnosticata cu traumatism craniocerebral foarte grav, coma de gradul trei. Avand in vedere diagnosticul, pacienta nu poate fi operata. Este internata la Terapie Intensiva, respira cu ajutorul aparatelor, iar prognosticul este extrem de rezervat„, a declarat medicul neurochirurg Florin Gramada, purtator de cuvant la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu din Iasi.

Adolescenta a fost transferata in noaptea de luni spre marti de la Botosani. Fata, impreuna cu un prieten, se afla pe un scuter in localitatea Copalau. La un moment dat, un carutas aflat in stare de ebrietate, a intrat pe contrasens. Tanarul care conducea scuterul nu a mai avut timp sa evite impactul si a intrat din plin in caruta. Adolescenta nu purta casca, ceea ce a dus la producerea traumatismului sever la cap.

Sursa Buna Ziua Iasi

Accident la Copălău! Un căruţaş băut a rănit doi tineri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *