A accidentat o bătrână, după care şi-a văzut de drum

masina politie rutieraUn bărbat de 62 de ani a lovit cu maşina o bătrână, după care şi-a văzut de drum. Marţi după amiază, Eugen P., din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Parcul Tineretului din municipiu şi efectua o manevră de mers înapoi, a surprins şi accidentat pe Lucreţia B. de 70 ani, din municipiu.

Femeia s-a angajat în traversarea străzii fără a se asigura, prin loc nepermis.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind ulterior găsit la domiciliu. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a femeii, care a fost transportată şi internată la Spitalul Judeţean Botoșani.

Atât conducătorul auto, cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat şi respectiv 0,00 mg/l.

Conducătorul auto este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *