Şefa Inspectoratului Şcolar, demisă

Ada Macovei la sedinta extraordinara a CJ din ianuarie 2012
Ada Macovei

Şefa Inspectoratului Şcolar Botoşani, Ada Macovei, a fost demisă. Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a semnat, marţi, ordinul de înlocuire din funcţie a Adei Macovei, acesta urmând a ajunge pe faxul instituţiei în cursul zilei de miercuri.

De altfel, Ada Macovei se află în concediu medical, ea golind biroul de două săptămâni.

Surse din cadrul USL susţin că şi ordinele de înlocuire a adjuncţilor au fost semnate şi urmează a fi transmise la Botoşani.

În locul Adei Macovei va fi numită social-democrata Mihaela Huncă, iar adjuncţii acesteia vor fi Cătălina Lupaşcu şi Marilena Mardare, ambele membre PNL.

10 thoughts on “Şefa Inspectoratului Şcolar, demisă

  1. Putere de munca aveti, oricum. Mai bine sa faceti curatenie in sistem, in sensul ca trebuie maturati toti pdl-istii. Chiar daca unii din ei au mai facut treaba,shiar daca din portocalii au devenit verzi (ca legionarii) tot pdl-isti sunt. Asa ca afara cu ei din sistem ca au facut numai rau.

    1. Ei, na! Lasă că nici cu ăştia de nu ştiu număra prin parlament, nu mi-e ruşine deloc.Ca să nu mai spunem de ..braNconieri, prieteni cu de-alde…”succesuri”, şamd. Aşa că aia cu „animalule”, e o glumă, omule!

  2. Am mers într-un timp la inspectorat cu oarece treburi şi am rămas violent surprins de faptul că toţi cei de acolo purtau în piept cocarde cu „şi eu votez Băsescu” Ei, cam de pe atunci aştept eu clipa asta (a demiterii doamnei Macovei).

  3. In sfarsit!E binevenita o rotatie a cadrelor de conducere altfel , li se urca la cap puterea.Ca cetatean, astept schimbarea tuturor celor pusi la putere de PDL.

  4. Dna Hunca daca tot v-ati dorit atat de mult acest scaun macar sa va purtai frumos cu oamenii, omenesti sa nu ne faceti so regretam pe dna Macovei.

  5. Acum că şi-a dorit aşa mult funcţia asta madam Huncă, e mai puţin important. Eu cred chiar că sunt oameni făcuţi pentru a fi şefi. Să vedem ce va putea face pentru învăţământul botoşănean.
    Cât despre d-na Ada, lasă că bine i-a mai fost. Iar despre comportamentul d-nei cu colegii …de rând, uneori şi-a dat cu firma în cap. A dovedit că NU POATE FI MANAGER ÎN SE.XXI.Dânsa e genul:”Eu deţin adevărul absolut, nu vă permit să aveţi opinii proprii…”Deci, duuuuuuuuuuu-te!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *