Festivitate de absolvire a clasei a XII-a organizată de Liceul Pedagogic

curs festiv Liceul Pedagogic Liceul Pedagogic Nicolae Iorga din Botoşani a organizat, marţi, festivitatea de acordare a diplomelor de absolvire pentru elevii celor opt clase de a XII-a. În cadrul unei ceremonii derulate în sala de spectacole a Teatrului Mihai Eminescu, diriginţii au strigat pentru ultima dată catalogul, au rostit cuvintele de mulţumire şi au făcut fotografii de grup cu elevii pe care i-au coordonat timp de patru ani.

Suntem emoţionaţi şi în acelaşi timp fericiţi că am reuşit să transformăm nişte elevi care au venit în clasa a IX-a în nişte tineri minunaţi care, sper, ca pe parcursul vieţii îşi vor pătra idealurile şi vor realiza ceea ce îşi doresc”, a declarat directorul liceului, Marilena Mardare.

Îmbrăcaţi cu robe, toci şi eşarfe, cei peste 200 de adolescenţi au fost aplaudaţi de părinţii şi bunicii prezenţi la eveniment. La final, după ce au cântat Gaudeamus igitur, ei şi-au aruncat tocile în aer.

Înainte de examenul de bacalaureat, elevii se vor reuni, marţi seară, într-un banchet de final de an la care au fost invitaţi şi toţi profesorii

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *