Târg de haine, muzică şi dans, vineri şi sâmbătă, în parcul Mihai Eminescu

Parcul Mihai Eminescu
Parcul Mihai Eminescu

Copiii botoșăneni sunt invitați, vineri și sâmbătă, să-și petreacă ziua în aer liber.

 Piese de teatru, spectacole muzicalo-coregrafice, concursuri de karaoke, de umflat baloane și de desene pe asfalt sunt provocările la care sunt așteptați cei mai mici dintre botoșăneni.

Manifestările organizate de municipalitate, sub titulatura “Copiii, la putere” au loc, la propunerea Asociației Culturale „Cheia Sol”,  care se va implica, alături de Primăria Botoșani, în organizarea evenimentelor.  Vor mai fi parteneri, in organizarea acestor manifestari, Asociația Arlechin, Centrul Europe Direct Botoșani, Asociația Special Aditions, Palatul Copiilor Botoșani, Consiliul Județean al Elevilor, etc.

Manifestările vor avea loc în Parcul „Mihai Eminescu”,  unde va fi montată o scenă pe  care vor evolua copii și adolescenți talentați din oraș.

Actorii de la Teatrul „Vasilache” vor susține și ei un spectacol îndrăgit de public, în parc. Piesa lor de teartru va fi pusă în scenă, vineri începând cu ora 17.00.  Tot vineri, în afară de spectacolul de teatru, copiii botoșăneni sunt invitați să cânte și să danseze alături de cei mai talentați mici artiști ai orașului.

Sîmbătă, manifestările vor începe de la ora 10.00 și se vor transforma într-un adevărat maraton artistic. În afară de spectacolele muzicalo-coregrafice, vor mai avea loc concursuri finalizate cu premii, dar și  o primă ediție a Târgului de haine rămase mici și accesorii realizate manual la care sunt așteptați să participe copii care doresc să-și încerce talentul de antreprenor prin vânzarea hăinuțelor care nu le mai vin. Cei care doresc să participe la prima ediție a tîrgului, se pot înscrie până pe data 30 mai 2012, trimițând un email la adresa [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *