Consilier local cu mandatul cel mai scurt: o lună

sedinta de Consiliu LocalUn reprezentant al PDL va avea, în premieră la nivelul Consiliului Local al municipiului Botoşani, cel mai scurt mandat de consilier. Valeriu Mihalache o va înlocui în funcţia de consilier local pe Nicolina Chirilă, care a demisionat din Consiliul Local pe fondul incompatibilităţii între funcţia de membru al CL şi cea de membru în Consiliul de administraţie al unei societăţi din subordinea CL.

Nicolina Chirilă a fost desemnată membru în Consiliul de administraţie al societăţii Urban Serv, devenind şi preşedinte al acestuia, drept pentru care în urmă cu o lună şi-a dat demisia din CL.

Valeriu Mihalache, care este pensionar, va fi consilier local numai pentru o lună şi va participa doar la o şedinţă de CL, dat fiind faptul că în iunie au loc alegerile locale.

De când sunt eu în Consiliul Local nu s-a mai întâmplat lucrul acesta. Asta a fost legea. Niculina Chirilă a hotărât să se ducă către Consiliul de Administraţie şi trebuia să se facă schimbarea. Domnul Mihalache era pe lista PDL la Consiliul Local, la supleanţi„, a declarat viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *