Municipiul Botoşani îl susţine pe Mihai Ţâbuleac pentru un nou mandat

Mihai Tabuleac municipiu Locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ susţin continuitatea, optând pentru a-i acorda votul de încredere, pentru un nou mandat, Preşedintelui Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac.

Atât sondajele de opinie, cât şi reacţiile oamenilor în urma întâlnirilor din cartierele Botoşaniului confirmă faptul că botoşănenii îl susţin pe Mihai Ţâbuleac pentru că a realizat ce a promis acum patru ani. Drept dovadă stau investiţiile în obiective de interes judeţean amplasate în municipiu, a căror transformare în bine poate fi văzută cu ochiul liber: Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” şi Maternitatea, unde vor fi oferite tratamente în condiţii cu adevărat europene, Centrul Militar Judeţean, sau monumente istorice precum Casa Ventura – unde se vor muta, în curând, Şcoala Populară de Arte şi Secţia de etnografie a Muzeului Judeţean sau Casa Garabet-Ciomac, care, după reabilitare, va fi utilizată ca centru de formare profesională pentru personalul medical.

Echipa pe care o propune Mişcarea pentru Botoşani a schimbat în totalitate faţa oraşului reşedinţă. Investiţiile derulate de Mihai Ţâbuleac, Preşedintele Consiliului Judeţean, şi de Cătălin Flutur, Primarul Municipiului Botoşani, au demonstrat că faptele lor stau înaintea oricăror promisiuni electorale. „Unii promit, noi ne-am ţinut de cuvânt. Fondurile europene pe care le-am accesat şi investiţiile  de la bugetul local au îmbunătăţit categoric aspectul municipiului, făcându-ne să fim cu adevărat mândri să primim oaspeţi la Botoşani”, a declarat Mihai Ţâbuleac, Preşedintele Consiliului Judeţean.

Toate aceste investiţii pun bazele valorificării potenţialului municipiului şi al judeţului, având drept scop atragerea turiştilor şi a investitorilor.

Sursa: Comunicat de presă Mihai Ţâbuleac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com