La volan fără permis şi cu o alcoolemie de 1,07 mg/l în aerul expirat

Un bărbat de 45 de ani a fost depistat la volan, deşi nu poseda permis de conducere şi se afla sub influenţa alcoolului. Sâmbătă seara, în jurul orei 22.15, a fost depistat în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Botoşani, autoturismul condus de Ioan M. de 45 ani, din satul Iacobeni, comuna Dângeni, judeţul Botoşani.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care un posedă permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *