Preşedintele PNŢCD Botoşani. Nu ştiu ce treabă are doamna Udrea cu Mişcarea pentru Botoşani

corneliu furtuna pntcd
Corneliu Furtună

Corneliu Furtună, preşedintele PNŢCD Botoşani susţine că este o greşeală atunci când se face asocierea între Mişcarea pentru Botoşani şi Elena Udrea sau guvernare şi administraţia locală. Acesta susţine că Mişcarea pentru Botoşani reprezintă o alianţă dintre PDL, PNŢCD şi PER şi este rea voinţă atunci când se face legătură între această formaţiune şi ex-ministrul  Dezvoltării sau fosta guvernare.

Am văzut un fluturaş pe care scria Udrea=PDL=Mişcarea pentru Botoşani. Este o informaţie total eronată şi care, după opinia PNŢCD, ia în râs botoşănenii. Nu ştiu ca doamna Udrea să facă parte din Mişcarea pentru Botoşani. Nu este membru PNŢCD la Botoşani, nu este membru PDL la Botoşani, nu este membru PER la Botoşani. Am intrat în această alianţă cu procentele noastre mici şi am făcut-o pentru că dorim să vedem în Botoşani o altă politică şi pentru că dorim să vedem că acest oraş să redevină cel mai frumos oraş din Moldova. Ori, în momentul de faţă să ignori PNŢCD şi PER, mi se pare cel puţin rea voinţă„, a spus Corneliu Furtună.

Potrivit lui Furtună, PNŢCD a intrat în Mişcarea pentru Botoşani pentru a putea valorifica cele peste 2000 de voturi pe care le-a avut această formaţiune politică la ultimele alegeri. La această dată, PNŢCD are peste 900 de membri PNŢCD. Pentru alegerile din acest an, PNŢCD a negociat  un consilier local, un consilier judeţean şi 18 consilieri eligibili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *