Corneliu Furtună: Cum a ajuns domnul primar de Constanţa să intre în Cazarma Botoşani

corneliu furtuna pntcd
Corneliu Furtună

Liderul ţărăniştilor din Botoşani, Corneliu Furtună, îi acuză pe USL-işti că îşi bat joc de oameni cu promisiunile pe care le fac. El a dat drept exemplu proiectul candidatului USL la Primăria Botoşani, Ovidiu Portariuc, care, spune el, nu oferă nicidecum locuinţe mai ieftine, şi a vorbit şi despre miile de locuri de muncă promise de acelaşi candidat.  

Liderul PNŢCD Botoşani a criticat şi faptul că USL-iştii şi-au permis să meargă pe terenurile armatei şi să facă campanie electorală.

Cum a ajuns domnul primar să intre în cazarma Botoşani. Aia este unitate intrată în NATO. Se face campanie electorală în unităţile militare din România? În armata României. Eu ştiam că nu se face aşa ceva. Armata face politică cu locuinţe. Îşi permit candidaţii lor să intre în unităţile militare? Oamenii acum, pe fondul crizei, au tenţinţa de orice şi a specula chestia asta înseamnă să îţi baţi joc de oameni„, a spus liderul PNŢCD, Corneliu Furtună.

Acesta a dorit să-i pună şi o întrebare primarului de Constanţa.

„L-aş întreba pe domnul Mazăre, de când îl cunoaşte pe domnul Portariuc, dacă l-a văzut vreodată în viaţă până aseară. Întreb un lucru. Dacă domnul Mazăre, bat în lemn, Doamne fereşte, păţeşte ceva în Madagascar, cine îi mai dă consultaţii domnului Portariuc în conducerea Primăriei Botoşani, în ipoteza fantastică că va câştiga primăria. Ce face. Cine îl mai învaţă„, a adăugat Furtună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *