Dan Diaconescu, prezent la lansarea candidaţilor PPDD

Preşedintele PPDD, Dan Diaconescu, a fost prezent, vineri, la Botoşani, cu prilejul lansării candidaţilor PPDD Botoşani la alegerile locale din iunie. Reprezentanţii PPDD au declarat că au vizitat, vineri, mai multe dintre localităţile judeţului şi nu au văzut decât oameni dezamăgiţi şi săraci care nu aveau bani de pâine şi medicamente.

Dan Diaconescu a declarat că de departe, în vizitele pe care le-a făcut până acum , Botoşaniul este cel mai sărac judeţ din ţară. El a declarat că nu ştie unde au fost cheltuiţi banii, pentru că drumurile din judeţ sunt deplorabile.

Preşedintele PPDD l-a atacat pe actualul primar Cătălin Flutur, care, spune el, împreună cu ciocoii săi „au strâns averi”. Nici candidatul USL la Primăria Botoşani, Ovidiu Portariuc nu a scăpat de criticile lui Dan Diaconescu.

Cei din municipiul Botoşani ar fi trebuit să trăiţi mult mai bine decât cei din judeţ. Ce constatăm în judeţ: o sărăcie lucie, inclusiv în municipiu, nu numai în judeţ. Înţeleg că PDL promovează pe mega ciocoiul Flutur, iar USL pe acest Portariuc. Familiile Flutur au zeci de proprietăţi. Portariuc îi bate pe oameni pe stradă, după ce i-au dat afară din case şi de la locul de muncă„, a spus Diaconescu la Botoşani.

Acesta i-a pus pe cei prezenţi în sală să rostească după el şi un jurământ al PPDD: „Jur! Jur să mă prezint la vot. Jur să îl dau jos pe Flutur. Jur să-i iau averea. Jur să dau averea lui Flutur poporului român„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *