Primarul Flutur şi preşedintele Ţâbuleac, la pas pe pietonalul Unirii. Membrii Mişcării pentru Botoşani i-au aplaudat pe USL-işti

Circa 200 de membri ai Mişcării pentru Botoşani s-au întâlnit, vineri seară, cu botoşănenii, pe pietonalul Unirii. Un grup de tineri coordonat de Victoria Bucun, coregrafa emisiunii „Dansez pentru tine”, a oferit, în faţa Muzeului Judeţean,  un adevărat spectacol botoşănenilor pe ritmuri muzicale cunoscute.

Botoşănenii, aflaţi în treacăt, nu au rezistat ritmurilor cunoscute şi au început să danseze la rândul lor. Flashmob-ul oferit de grupul de tineri l-a impresionat şi pe primarul Cătălin Flutur care a mers în mijlocul tinerilor şi i-a felicitat.

Primarul Flutur şi preşedintele CJ Botoşani, Mihai Ţâbuleac au însoţit grupul tinerilor îmbrăcaţi în verde.  Ieşirea pe pietonal a fost pentru cei doi reprezentanţi ai Mişcării pentru Botoşani o bună ocazie de a sta de vorbă cu botoşănenii ieşiţi la plimbare pe pietonal.

La finalul turului, aproape de sediul partidului lor, s-a întâmplat un fapt deosebit. În acelaşi timp, pe esplanada de la Casa de Cultură a Sindicatelor, se desfăşura un concert susţinut de Anda Adam, oferit de USL Botoşani, la care a participat şi primarul Constanţei, Radu Mazăre. Membrii Mişcării pentru Botoşani s-au oprit pentru cateva minute în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor şi i-au aplaudat, fapt care a atras atenţia trecătorilor, dar chiar şi a membrilor USL care şi-au întors privirile spre membrii grupării verzi. Inclusiv Radu Mazăre a privit uimit la gestul competitiorilor din USL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *