Radu Mazăre: Voi, aici la Botoşani, ce şmecheri sunteţi! Băgaţi 20 milioane euro într-un parc acvatic

Radu Mazare, primarul Constantei
Radu Mazare, primarul Constantei

Primarul de Constanţa le-a spus botoşănenilor care s-au adunat pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor că a venit în Botoşani pentru Ovidiu Portariuc, dar şi pentru fete. El a afirmat că a ajuns primar la 32 de ani şi are duse deja trei mandate ca edil al Constanţei.

Am venit să îl învăţ pe Ovidiu cum poate să realizeze anumite proiecte în aşa fel încât peste două mandate să meargă şi el prin ţară să-i înveţe pe alţii. Am venit special fiindcă ştiam că aveţi fete frumoase. Constănţenii nu mă votează că umblu cu fete, mai merg la cluburi sau dansez cu braziliencele. Mă votează pentru că am făcut case ieftine pentru tinere, şi mai fac în continuare. Am venit la Botoşani relaxat,să vă dau bineţe, să merg cu fetele în club diseară„, a spus Mazăre.

Acesta a criticat unul din proiectele aflate în derulare de către municipalitate, respectiv zona de agrement Cornişa. Primarul de Constanţa a ţinut să precizeze că parcul acvatic din Mamaia este o investiţie privată şi a costat 5 milioane euro, în timp ce parcul care se doreşte a se realiza în Botoşani se face cu 20 milioane de euro.

Am auzit că primarul pe care îl aveţi vrea să facă un aqua park de 20 milioane euro. Mă uitam însă la voi, botoşănenii, şi am văzut că sunteţi ca şi constănţenii mei, nu sunteţi ca la Monte Carlo, să faceţi de 20 milioane euro un parc acvatic. Aveţi nevoie de ajutoare la încălzire. în Constanţa îi ajut pe toţi cei amărâţi la încălzire, să plătească ieftin. Voi, aici la Botoşani, ce şmecheri sunteţi. Băgaţi 20 milioane euro într-un parc acvatic„, a spus Mazăre.

One thought on “Radu Mazăre: Voi, aici la Botoşani, ce şmecheri sunteţi! Băgaţi 20 milioane euro într-un parc acvatic

  1. Bagam, bagam, poate asa nu o sa mai mergem in Statiunea Mamaia si banii castigati vor fi folositi pentru alte proiecte in Moldova, ca deja ati uitat de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *