Ovidiu Portariuc: Nu pot să mă compar cu domnul Mazăre

Radu Mazare si Ovidiu Portariuc
Radu Mazare si Ovidiu Portariuc

Candidatul USL la Primăria Botoşani a declarat, vineri, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, acolo unde a fost organizat şi un spectacol oferit botoşănenilor de USL, că nu se poate compara cu primarul de Constanţa, Radu Mazăre. Acesta a afirmat însă că este mândru că are un asemenea coleg, iubit şi respectat de comunitatea pe care o conduce de atâta timp.

Are un stil inconfundabil, original, atipic. Poate şi statul meu de om căsătorit, cu rigori mai stricte, nu îmi permite acest lucru, dar voi prelua de la domnul Mazăre toate lucrurile bune pe care le-a făcut, şi asta am început deja să o fac. Bineînţeles, cu acceptul domniei sale„, a spus Portariuc.

Acesta le-a prezentat botoşănenilor planul pe care îl are pentru municipiul Botoşani şi priorităţile acestui plan, respectiv locuinţe pentru tineri, locuri de muncă şi eliminarea corupţiei din administraţia locală. Discursul său a fost presărat cu critici la adresa actualului primar Cătălin Flutur.

S-a realizat schimbarea la Bucureşti şi trebuie să facem schimbarea până la capăt şi la Botoşani. Trebuie să schimbăm Guvernul PDL să nu se mai întoarcă, nu mai vrem oamenii lui Boc, nu mai vrem pe Udrea, nu-l mai vrem nici pe Cătălin Flutur la Botoşani. Eu sunt mândru că stau aici, pe esplanada Casei Sindicatelor alături de domnul Mazăre. Un primar respectat şi iubit de comunitatea pe care a condus-o atâţia ani. Îi lansez o provocare domnului Cătălin Flutur: să vină cu domnul Emil Boc, fostul primar al Clujului, aici, in Botoşani, să văd dacă are curajul să stea pe esplanada Casei Sindicatelor şi să ne spună ce au realizat”, a spus Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *