Radu Mazăre a inaugurat, simbolic, lucrările la blocurile de locuinţe propuse de Portariuc, chiar în faţa ansamblului în care locuieşte Flutur

Radu Mazare si Ovidiu PortariucPrimarul Constanţei, Radu Mazăre, a inaugurat, vineri seară, la Botoşani, proiectul de locuinţe pentru tineri propus în campania electorală de candidatul USL, Ovidiu Portariuc. Mazăre şi Portariuc, însoţiţi de două tinere, au pus, simbolic, prima piatră de temelie a viitoarelor blocuri.

Noile blocuri vor fi construite, potrivit planului lui Portariuc, după un model al locuinţelor ridicate în Constanţa chiar de Radu Mazăre. terenul identificat este pe fostele spaţii ale armatei de la ieşirea din Botoşani spre Lebăda, chiar în faţa complexului rezidenţial Alfaland, în care locuieşte şi primarul Cătălin Flutur.

Radu Mazare si Ovidiu Portariuc1În realitate, la Constanţa sunt 18 blocuri ridicate în trei ani de zile, de la firul ierbii. Eu am făcut o singură greşeală, făcând locuinţele cam mari. Am de gând să mai fac un cartier cu locuinţele puţin mai mici, ca să fie la un preţ mai mic„, a spus Mazăre.

Potrivit acestuia, terenurile sunt puse la dispoziţie de primărie, proiectele, infrastructura, temelia blocului şi centralele termice tot de primărie, iar constructorii privaţi ridică blocul de la nivelul zero.

Potrivit lui Mazăre, o garsonieră de 20 de metri pătraţi la Constanţa a costat 16.000 de euro, în timp ce un apartament cu două camere, de 40 de metri pătraţi, depăşeşte 30.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *