Florin Ţurcanu îşi continuă acţiunile electorale în judeţ

Florin Turcanu, liderul PNL Botosani
Florin Turcanu, liderul PNL Botosani

După lansarea fulminantă a candidaţilor USL, candidatul la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean , şi-a continuat acţiunile în judeţ. Cu toate că sondajele îl clasează drept favorit în cursa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean,  Florin Ţurcanu nu renunţă la întâlnirile cu oamenii.

În ultimele zile Florin Ţurcanu şi echipa sa au avut întâlniri în comunele din cele 4 colegii : Darabani, Dorohoi, Flămânzi şi Săveni. Prezenţa candidatului în mijlocul lor i-a bucurat pe cei prezenţi la întâlniri. Oamenii sunt mulţumiţi de faptul că un om politic vine printre ei şi pot vorbi cu acesta de la egal la egal.

Durneşti, Dobârceni, Dângeni, Gorbăneşti, Suliţa, Havârna, Conceşti, Flămânzi, Frumuşica, Santa Mare, Româneşti, Copălău, au fost gazdele candidatului USL  la funcţia de preşedinte al CJ.

La Darabani, în ziua de Ispas, a avut loc lansarea candidaţilor de pe colegiu la funcţiile de primari, consilieri judeţeni şi consilieri ai oraşului Darabani. Festivitatea a fost deschisă de recitalul artiştilor botoşăneni: Cornelia Ciobanu şi Dan Doboş, suceveanul Alexandru Recolciuc, solista etno Anmari şi a luat sfârşit cu recitalul  incendiar al Annei Lesko.

Dărăbănenii au fost impresionaţi de acest spectacol cu atât mai mult cu cât în ultimii 4 ani nu au avut un asemenea privilegiu. „Ne-am dorit de mult aşa ceva. Ne uitam la televizor şi vedeam cum se fac spectacole la Săveni, Mihai Eminescu, Botoşani, iar noi eram uitaţi de lume! Astăzi suntem mândri că aude lumea şi de Darabani!” ne-a declarat doamna Maria B., entuziasmată că în oraşul ei natal răsună vocile melodioase ale artiştilor locali şi naţionali.

Prezent printre dărăbăneni împreună cu candidatul USL pentru primăria Darabani, Florin Ţurcanu a umblat printre cei prezenţi la acţiune şi le-a ascultat problemele. Aceştia  şi-au pus speranţa în candidaţii USL , atât pentru primării cât şi pentru Consiliul Judeţean, manifestându-şi intenţia de a-i vota.

„Întâlnirile zilnice cu oamenii şi faptul că aceştia îşi pot exprima liber durerile şi nevoile , mă determină să cred că pe 10 iunie echipa pe care o conduc, cea a USL, va fi câştigătoare. Oameni din toate categoriile sociale şi de toate vârstele sunt prezenţi la întâlnirile organizate pe comune şi, toţi îşi doresc acelaşi lucru : redarea demnităţii umane! Prin proiectul şi programul USL şi cu susţinerea unei echipe de profesionişti, sunt sigur că nu vom dezamăgi , iar oamenii vor găsi în noi soluţia pentru un oraş şi un judeţ aşa cum şi-l doresc: curat, prosper şi demn! ”ne-a declarat Florin Ţurcanu, candidatul USL.

Indiferent de locaţia aleasă, un lucru e sigur: oamenii îl susţin pe Ţurcanu, pentru că simt că inimile lor bat în acelaşi ritm.

De aceea, susţinem cu mândrie că:

VOTĂM ŢURCANU PREŞEDINTE AL CONSILIULUI JUDEŢEAN …că-i de-al nostru!

Implică-te! Schimbarea începe acum!

Biroul de presă al USL Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *