Tineri retinuti dupa ce au agresat o persoana si i-au furat bunurile

catuse pe mainiDoi  tineri au fost retinuti dupa ce au agresat o persoana, furandu-i mai multe bunuri. Poliția municipiul Botoșani a fost sesizată de S. F. de 23 ani, din municipiul Botoşani, cu privire la faptul că în noaptea de 21 spre 22 mai, în jurul orei 02.00, doi tineri l-au agresat și i-au sustras bunuri personale.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii i-au identificat pe Robert Catalin C.  de 20 ani și Stefan R. de 19 ani, ambii din municipiul Botoşani, despre care s-a stabilit că în noaptea de 21 spre 22, în jurul orei 02.00, aflându-se în stare de ebrietate,  s-au deplasat în zona Piaţa Viilor din municipiul Botoşani, unde partea vătămată dormea într-o rulotă.

Cei doi tineri au pătruns în interior şi, prin folosirea de acte de violenţă, au deposedat partea vătămată de mai multe bunuri personale aflate în două sacoşe, după care au părăst locul faptei.

Bunurile, în valoare de 220 lei, au fost găsite la locuințele celor doi, fiind restituite părţii vătămate.

Poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani a celor doi suspecţi, în sarcina lor reţinându-se săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Astăzi, 23 mai, tinerii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *