Prins la Dorohoi, după ce a spart mai multe case din Bucureşti

hotul paianjenUn tânăr a fost reţinut, marţi, de poliţiştii din Dorohoi, după ce a spart mai multe locuinţe din Bucureşti. Fost angajat la circ, acesta intra în apartamentele din Capitală escaladând geamurile blocurilor. El tocmai ieşie din închisoare pe 8 mai, unde fusese trimis tot pentru furturi din locuinţe, dar pe 18 mai a lovit din nou.

Tânărul, supranumit „hoţul păianjen”, este suspectat de furturi din locuinţe comise prin escaladarea de geamuri şi de agresarea fizică a unei persoane a fost reţinut, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, tânărul de 25 de ani a fost depistat pe raza municipiului Dorohoi, judeţul Botoşani.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii privind infracţiunile de tentativă la tâlhărie şi furt calificat.

În perioada 4 – 21 mai aceştia au documentat activitatea infracţională a tânărului, cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Pe 12 mai, prin forţarea grilajului şi escaladarea geamului de la bucătărie, tânărul a pătruns într-o locuinţă de pe bd. Unirii, sectorul 3, de unde a sustras aparatură electronică în valoare de 1.000 de lei.

La aceeaşi dată, prin forţarea grilajului şi escaladarea geamului de la baie, el a pătruns într-un apartament situat pe bd. Unirii, cu intenţia de a sustrage bunuri, fiind surprins în locuinţă de către proprietar, iar pentru a-şi asigura scăparea l-a agresat fizic pe acesta.

Prejudiciul nu a fost recuperat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *