Un botoşănean i-a furat banii din casă unui sucevean la care lucra ca zilier

catuse pe mainiUn botoşănean a fost reţinut pentru 24 de ore în arestul Inspectoratului de Poliţie Suceava, după ce i-a furat patronului la care lucra o importantă sumă de bani din casă. Marian Z. de 29 de ani lucra ca zilier la ferma părţii vătămate.

Luni, Secția de Poliție Rurală nr. 4 Vicovu de Jos a fost sesizată de Gheorghe L., de 35 ani, din comuna Frătăuții Noi, cu privire la faptul că pe 19 mai, autori necunoscuți au pătruns prin escaladarea unui geam deschis în locuința sa și dintr-un corp de mobilier aflat într-o cameră de la etaj i-au sustras suma de 1600 euro, 80 lire sterline și 800 lei. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că la 19 mai, proprietarul a lăsat un geam deschis de la sufrageria aflată la parterul locuinței sale, acesta plecând de la domiciliu.

 Când a revenit a doua zi, verificând sumele de bani deținute în locuință, întrucât dorea să-și cumpere un autoturism, a constatat că îi lipsește suma de bani, dar a crezut că i-a luat soția. În urma activităților specifice efectuate și a verificării cercului de suspecți, s-a stabilit că suspect de comiterea furtului este Marian Z., de 29 ani, din municipiul Botoșani, judeţul Botoşani, cunoscut cu antecedente penale, care a lucrat ca zilier la ferma părții vătămate în luna aprilie 2012.

În baza probelor administrate și în urma analizării dosarului la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, s-a dispus măsura reținerii botoşăneanului, pentru 24 de ore, urmând ca pee 22 mai, acesta să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Cel în cauză a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *