Prefectul Constantinescu, cu ochii pe directorii de deconcentrate

adrian constantinescu
Adrian Constantinescu

Prefectul Adrian Constantinescu i-a atenţionat pe directorii de deconcentrate să nu facă campanie electorală, nici ei şi nici angajaţii instituţiilor pe care le conduc. Acesta a declarat, în cadrul şedinţei de Colegiu prefectural, că are cunoştinţă că unii şefi de deconcentrate au folosit maşinile statului pentru manifestări electorale.

Vă avertizez pe dumneavostră cât şi pe subordonţii dumneavoastră să nu vă implicaţi în niciun fel în timpul programului de lucru, baza materială cu oamenii pe care îi aveţi în subordine, în campania electorală. Din păcate, am avut semnale că unii dintre colegii noştri au folosit maşinile şi uneori şi timpul de lucru pentru a participa la manifestări electorale. Sper să nu se mai întâmple„, a spus prefectul.

Acesta a precizat că personal a văzut un şef de instituţie cu maşina de serviciu, în afara timpului de lucru, într-un loc cu totul nepotrivit. Adrian Constantinescu nu a dorit să dezvăluie numele acestei persoane, însă a precizat că a purtat ulterior o discuţie cu aceasta şi urmează să analizeze şi să vadă dacă acea persoană a fost în interes de serviciu în locul în care a fost găsită.

I-am rugat pe directori să nu se implice în campania electorală. Pot să o facă în partea a doua a zilei ca şi persoană privată, nu am nimic împotrivă, dar nu în timpul zilei şi cu mijloacele şi baza materială de la instituţiile pe care le au în subordine„, a adăugat prefectul.

Constantinescu speră să fie auzit de şefii de deconcentrate, în caz contrar anunţă că va proceda conform legii, adică la destituirea acestora.

One thought on “Prefectul Constantinescu, cu ochii pe directorii de deconcentrate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *