Peste 100 de poştaşi din Botoşani vor rămâne fără locuri de muncă

posta romana- Oficiul Judetean de Posta BotosaniPeste 100 de angajaţi ai Poştei Române, din Botoşani, ar putea să îşi pierdă, în perioada imediat următoare, locurile de muncă, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, directorul Oficiului Judeţean de Poştă Botoşani, Mihai Ştefan. Acesta susţine că planul noului ministru al Comunicaţiilor, Dan Nica, prevede concedierea a peste 5.000 de angajaţi.

Dintr-un simplu calcul matematic pe care l-am făcut şi eu, este posibil ca din Botoşani să plece 100- 120 de oameni”, a spus Ştefan.

Potrivit acestuia, Oficiul Judeţean de Poştă are, în prezent, 573 de salariaţi, care lucrează la cele 30 de oficii din judeţ.

În plus, Ştefan atrage atenţia că conducerea Poştei Române a modificat, unilateral, Contractul Colectiv de Muncă, astfel încât acesta nu mai prevede ca la concediere salariaţii să beneficieze de 30 de salarii compensatorii. Din aprilie, fiecare salariat concediat va primi doar şase salarii compensatorii.

One thought on “Peste 100 de poştaşi din Botoşani vor rămâne fără locuri de muncă

  1. stai cuminte nea Stefan,din 11 iunie vor fi angajari la ce 7 fabrici si 8 uzine pe care le va deschide portariuc,chiar daca va fi sau nu primar..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *