Prefectul i-a pus pe sefii de deconcentrate sa se prezinte in prima sedinta de Colegiu Prefectural. Vezi ce le-a transmis!

colegiu prefecturalPrefectul Adrian Constantinescu le-a cerut directorilor de deconcentrate, in prima sedinta de Colegiu prefectural, sa se prezinte pentru a-i cunoaste mai bine si pentru a sti care este rolul institutiilor pe care le conduc. Solicitarea a fost facuta de prefect dupa ce s-a prezentat in fata sefilor de deconcentrate si si-a facut cunoscuta echipa cu care lucreaza in cabinet.

Am inteles ca uneori ati colaborat bine si alteori mai putin bine. Penru a avea o buna colaborare pe viitor, voi fi deschis dialogului dumneavoasta  si sunt deschis la orice colaborarea interinstitutionala. Puteti veni la mine la orice ora, fara sa va programati, cu orice problema de colaborare. Va solicit o buna colaborarea din partea dumneavoastra atat cu mine, cu domnul subprefect, dar si cu reprezentantii Cancelariei prefectului. Nu voi tolera niciun fel de intarziere la prezentarea rapoartelor, a situatiilor si niciun fel de lipsa de reactie„, a spus prefectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *