Sute de kilograme de zahăr, confiscate la Mihăileni

saci cu zaharPoliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit în autoutilitara unui cetăţean român 1450 de kilograme de zahăr, fără documente de provenienţă, întreaga cantitate fiind destinată comercializării pe piaţa din judeţul Botoşani. Zahărul a fost ridicat în vederea confiscării, iar cetăţeanul român a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 lei. 

În data de 21 mai a.c., în jurul orelor 00.30, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Dorohoi, aflat în exercitarea unei acţiuni pe linia combaterii evaziunii fiscale, a oprit în trafic o autoutilitară marca Mercedes, înmatriculată în România, condusă de cetăţeanul român Florentin T., în vârstă de 42 de ani.

În autoutilitară au fost descoperite 1450 kilograme de zahăr, ambalat în 29 saci de rafie, în valoare de aproximativ 7250 lei, pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente de provenienţă. Acesta a declarat că a achiziţionat sacii cu zahăr dintr-o parcare din localitatea Siret.

Florentin T. a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1500 lei, sacii cu zahăr fiind ridicaţi în vederea confiscării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com