Camere video in toate salile de examen, la Bacalaureat si teste nationale

examen de bacalaureatVeste proasta pentru elevii care sustin vara aceasta examene. Ministerul Educatiei a alocat fonduri in vederea achizitionarii de camere video atat la examenul de bacalaureat, cat si la testarea nationala. Sebastian Mihalache, inspector scolar in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, a declarat ca in judetul Botosani sunt 65 de camere video pentru 241 de sali de clasa.

Pentru bacalaureat au fost alocate sume mai mari in comparatie cu evaluarea nationala, pentru a se putea achizitiona camere cu o rezolutie mai mare. Banii pentru camere video vor fi directionati catre scoli, iar scolile le vor achizitiona„, a spus Mihalache.

Anul acesta vor fi 11 centre de examen la bacalaureat cu trei subcomisii, respectiv Trusesti, Saveni si Darabani.

One thought on “Camere video in toate salile de examen, la Bacalaureat si teste nationale

  1. Decat investitia asta tampita,mai bine admitere la toate facultatile,cum se facea pe vremea regretatului, inainte de 89,pe baza sustinerii examenului de admitere!Asa vom scapa de bolovani ,nulitati neavenite ,posesori de diplome universitare ,si-i vom aduce la realitate si pe parintii frustrati care nu au fost in stare sa urmeze cursuri universitare atunci si care-si supraestimeaza ca si competenta lichelele,plangandu-le incompetenta prin binecunoscuta formula ,ca au facultate si n-au serviciu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *