Sondaj: Ţurcanu şi Ţâbuleac, principalii favoriţi la şefia CJ

sondaj candidati CJDeputatul Florin Ţurcanu (USL) şi preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac (Mişcarea pentru Botoşani, sunt principalii favoriţi la câştigarea alegerilor pentru preşedinţia CJ, potrivit unui sondaj realizat de BotosaniNews în perioada 14- 20 mai. La întrebarea „Care din cei cinci candidaţi la CJ va câştiga alegerile” au răspuns 553 de persoane, iar dintre acestea 245 (44%) au răspuns Florin Ţurcanu, iar 206 (37%) Mihai Ţâbuleac. Liviu Câmpanu (UNPR) este creditat cu doar 9% (48 de voturi), iar Verginel Vacariu (PP-DD) cu doar 6%.

Pentru săptămâna 21- 27 mai, BotosaniNews vă propune să răspundeţi la întrebarea: Cu ce formaţiune politică veţi vota la alegerile pentru Consiliul Judeţean, din 10 iunie?

2 thoughts on “Sondaj: Ţurcanu şi Ţâbuleac, principalii favoriţi la şefia CJ

  1. Fiti seriosi. Cum poate Turcanu sa fie peste Tabuleac. Fiti atenti la un singur detaliu prin care Tabuleac ii da clar clasa lui Turcanu. Studiile!

  2. Sa nu confundam marfa cu ambalajul!Tabuleac ,sef de promotie la ZI,pe vremea scolii adevarate ,cu un neavenit absolvent de liceu agricol la Sendriceni (asta ca studii la ZI,singurele care conteaza in C.V.-ul oricaruia)si o hartie poreclita diploma la Dimitrie Cantemir…..scoala privata de oferire de pseudo titluri universitare….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *