A fost deschis primul centru de relaxare de tip SPA la Botoşani

SPA BelvedereVeste bună pentru botoşănenii care vor să se relaxeze, să slăbească sau să elimine toxinele. Ei vor avea, de acum încolo, acces la primul centru de relaxare de tip SPA din municipiul Botoşani. Acesta a fost deschis, recent, în incinta unul hotel, permiţând atât accesul clienţilor hotelului, cât şi oricărei alte persoane din exterior.

Centrul SPA funcţionează la etajul al patrulea al Hotelului Belvedere (3*) de pe Bulevardul Mihai Eminescu (recent construit printr-un program cu finanţare europeană). El dispune de o baie de aburi, de o sauna uscată, dar şi de o saună cu aromoterapie, de jacuzzi sau de un duş fantezie.

Spaţiu cuprinde, de asemenea, şezlonguri, dar şi un bar, de unde clienţii pot procura un suc, un ceai, o cafea sau o bere.

Centrul SPA este deschis de marţi până vineri, de la 16.00 la 23.00, iar sâmbăta şi duminica de la 10.00 la 15.00 şi de la 16.00 la 23.00. Tarifele de intrare sunt calculate pentru un timp nelimitat. Accesul se face pe baza unor rezervări la 0231.510.200 sau 0755.510.200

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *